foto's bekijken

Video marketing is hot!

 

Waarom video marketing?

Met video marketing kan je een video maken van je organisatie of product en plaatsen op je website! Door je video ook op You Tube te zetten heb je een hogere ranking in de zoekmachines. You Tube is naast Google de meest gebruikte zoekmachine. Via social media is je video gemakkelijk te verspreiden en zorgt voor een grotere conversie op je website.

 

Wat is video marketing en wat kan je ermee?

In deze moderne online wereld gaat alles steeds sneller en is de tijd die je hebt om “indruk” te maken en gevonden te worden heel vluchtig. Video-marketing is, net als met andere onderdelen van je marketing, meer! Een video maken hoeft niet veel tijd te kosten, maar met regelmatig iets laten zien, vraagt om strategie en planning. 

Video-marketing is een onderdeel van je (online) marketing waarbij je de kracht van video gebruikt om je business te laten groeien dus dat je streeft naar meer traffic naar je site en conversie. Dat wil zeggen dat je vanuit je Youtube video’(s) meer bezoekers op je site krijgt.  

Video heeft een aantal voordelen boven andere media. De online wereld biedt veel mogelijkheden om grote groepen potentiële klanten te bereiken. Maar je kunt ze nooit allemaal zien of spreken. Toch willen die “potentials” weten wie jij bent en vertrouwen in je krijgen. Dat laatste ontstaat sneller als je jezelf letterlijk laat zien en horen. Je hoeft echt niet altijd in een video zelf in beeld, maar het helpt wel vertrouwen uit te stralen als je dat soms doet. 

Introduceer daarom je bedrijf of maak een video van je product. Je kunt ook een instructie filmpje maken van je product of dienst. Of een video bij directe verkoop, zet je verkoopverhaal op video en stuur het door naar je potentiele klant.  

Gebruik beeldmateriaal om e.e.a. te verduidelijken en mensen zullen het sneller begrijpen en onthouden. Zoek de juiste mix en gebruik de kracht van video op een slimme manier. 

Wil je ook een video maken van je organisatie of product? Al voor € 199,-- is dat mogelijk. Zie meer informatie video! 

Ik hoop met bovenstaande informatie wat helderheid te hebben verschaft in video marketing. Natuurlijk is dit een kleine weergave van een van onze diensten. Maar in mijn volgende blogs volgen er meer!

Hogeboom Consultancy is een fullservice (online) marketing en communicatie bureau in o.a. website begeleiding, social media, online advertising en video marketing. Meer informatie of contact opnemen.

Twitter @Chogeboom 

 

 

 

Blogs 

OnlineMarketingAdvies 

Handige tips voor een optimaal Twitter account!


   
Contact: Hogeboom Consultancy Marketing & Communicatie 06-52316742